Meer info ontvangen?

Maak een afspraak

Grondwerken

Bo Grondwerken is jouw partner voor het het afgraven, ophogen of nivelleren van grond. Wij zijn specialist in het bouwrijp maken van terreinen en percelen.

Graafwerken

Een goed resultaat bij graafwerken hangt voor een groot stuk af van het gebruik van de juiste machine. Bij EJB-verhuur hebben wij de machines in huis voor al uw graafwerken. Van de grote graafwerken voor bijvoorbeeld kelders, tot de kleinere werken die komen kijken bij bijvoorbeeld de aanleg van nutsleidingen.

Grondvervoer

Voor het vervoer van grond bij grondwerken zijn ook tal van mogelijkheden die de klus flink makkelijker maken. Je bent bij EJB-verhuur aan het juiste adres voor het huren van verschillende types laders en dumpers.

Verdichting

De grond verdichten en compacter maken, doe je door het inzetten van het juiste materieel. Huur daarom een professionele wals, stamper of trilplaat. Helemaal op maat van jouw grondwerkproject.

Nivelleringswerken

Het nivelleren van een perceel dient uiterst nauwkeurig te gebeuren. Voor nivelleringswerken zetten we dan ook uitsluitend 3D-gestuurde machines in. 

Meer info?

We denken graag met je mee en gaan samen met jou op zoek naar het juiste materieel voor jouw klus. Heb je vragen? Wil je meer info? 

Jill: Dispatch / Planning 0493 81 57 79 [email protected]

Olivier: Werfleiding/Zaakvoerder 0477 20 63 09 [email protected]

Kristel: Administratie 0492 22 23 12 [email protected]


EJB Verhuur

Of het nu gaat om grondverzet, transport van grondverzetmachines, bouwstoffen of andere materialen, je kan bij ons terecht voor het huren van professioneel en goed onderhouden materieel.

Locatie: Bekijk de kaart
BTW:BE 0747.884.252

Contacteer

Jill: Dispatch / Planning
0493 81 57 79
[email protected]

Olivier: Werfleiding/Zaakvoerder
0477 20 63 09
[email protected]

Kristel: Administratie
0472 22 23 12
[email protected]